Anka Maranka - Wisdom Keeper

Reizen is een centraal thema in mijn leven.
Nadat ik vele verschillende landen en culturen over de hele wereld had bezocht, kwam ik in 2007 thuis in Peru. De sjamaan die ik daar ontmoette zong tijdens een ceremonie waar ik aan deelnam zielenliederen. Iets ouds en bekends opende zich in mij, ik begon mijn eigen zielenlied (weer) te zingen. Het was wonderbaarlijk wat mij toen overkwam.

Via de sjamaan spraken de Wisdom Keepers van de Andes tegen mij. Ze hadden een belangrijke boodschap voor me. En vertelde me dat de tijd rijp was om de wijsheid die in mij zit te gaan delen. Dat ik mensen kan helpen zich te laten herinneren wie ze zijn. Dat ik met de energie van het Inca sjamanisme mag werken. Werk ook met de energie van de maan en met de helende kracht van edelstenen, werd me verteld.
Ik wist toen nog niet welke vorm dit zou gaan krijgen. Wel dat door deze ervaring er een waardevolle kennis en wijsheid in mij ontwaakt was. Ook had ik toegang gekregen tot een energieveld die mij verder zou (op)leiden als dienaar van het Goddelijke Plan hier op aarde.
Ik was klaar om datgene te brengen wat er in mij zit.

Thuis in mijn huiskamer was ik al vaak alleen aan het trommelen op mijn sjamanendrum, de zielenliederen kwamen er bij. Vele maanden later na mijn reis naar Peru, kreeg ik de kans om mijn eerste trancereis voor een groep neer te zetten. Deze kans greep ik aan. Spontane healingen vonden plaats, innerlijke reizen werden gemaakt en inzichten werden verkregen. Ik werd uitgenodigd hier in verder te gaan en dat heb ik gedaan.

Inmiddels heb ik vele prachtige zielen mogen begeleidien met een trancereis naar hun innerlijke werelden. Ik voel een vreugdevolle dankbaarheid wanneer mensen met me mee op reis gaan om te ontdekken wie ze werkelijk zijn en wat er in hen leeft.

De ervaringen in Peru heeft Anka Maranka in mij ontwaakt en is inmiddels gegroeid. De naam die ik heb gegeven aan het energieveld wat ik uitdraag en waarin ik mensen inspireer ook het Pad van hun Hart te bewandelen.

Soms zie ik tijdens trancereizen of ceremonies de glinsterende kraaloogjes van de sjamaan uit Peru verschijnen en dan glimlachen onze harten naar elkaar ♡ ♡

In Liefde
Marieke 

 

*Fly like the Condor* Peru 2007