sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, heling, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Ceremonies en Rituelen

Ceremonies en rituelen nemen een belangrijke plaats in binnen het sjamanisme, maar ook binnen ons eigen leven en onze samenleving. Je kunt een ceremonie doen om een belangrijk moment in je leven te markeren zoals een verbinding, een nieuwe stap of een overgangsfase.

sjamanistische ceremonie


Huwelijksceremonie/Liefdesceremonie

Een spirituele huwelijks- of liefdesceremonie is een prachtige manier om jullie verbinding te vieren en te bekrachtigen.
In deze hartgedragen ceremonie worden twee energievelden op een krachtige en harmonieuze manier samengebracht. Met jullie dierbaren als getuige en alle ondersteuning van aardse en kosmische krachten, creëren we een heilige ruimte. Hier zeggen jullie JA tegen elkaar, tegen het leven en tegen het pad wat jullie samen bewandelen.
Uiteraard kun je deze ceremonie ook doen ter ere van jullie X-jarige samenzijn of huwelijk. Met tweeën of met jullie dierbaren erbij.
Bel of mail me gerust om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

spirituele huwelijksceremonie   spirituele huwelijksceremonie

Systemisch Ritueel: Voorouderlijn Opschonen
In dit systemisch ritueel herstellen we de balans tussen dragen en gedragen worden.
Met de liefde, steun en bescherming van je voor ouders kun je je eigen leven Leven!
Lees meer ...

systemisch ritueel, voorouders


Drumcirkel met Volle Maan
Met Volle Maan zijn de magische krachten van GrootMoeder Maan sterk aanwezig.
Een bijzonder moment om samen te komen en je met haar te verbinden.

Deel mee in deze drumcirkel en creër samen met je Sisters en Broeders een krachtig en liefdevol energieveld.
Dit verbindende veld biedt heling en steun aan onszelf, onze dierbaren, de wereld, de dieren, de planten, Moeder Aarde en iedereen die het nodig heeft. Lees meer...

vouwencirkel, volle maan viering


Sjamanistische Dans Ritueel met Volle Maan

Overal ter wereld wordt gedanst om de mysterieuze en magische krachten van Grootmoeder Maan te vieren en te eren. Dans met ons mee lieve vrienden en vriendinnen! Lees meer...

sjamanistische dans


Een eigen ritueel of ceremonie

Iets te vieren of een belangrijk moment in te wijden?
Je kunt mij boeken voor het begeleiden van een eigen ceremonie of ritueel. Bijvoorbeeld bij een nieuwe levensfase, inwijding van een nieuw huis of ruimte, voorbereiding op een (spirituele) reis, een speciaal gebed.
Om iets te vieren of te herdenken, het nieuwe te verwelkomen, om afscheid te nemen. Of om op een bijzondere manier samen te zijn met vrienden, (zielen)familie, dierbaren.
Neem gerust contact met me op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
marieke@ankamaranka.nl of 06-41222540

ceremonie


Zweethut Ceremonie

De zweethut ceremonie is een krachtig ritueel om jezelf op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te reinigen. De zweethut herinnert je eraan wie je werkelijk bent.
Lees meer ...

zweethut


Verloren Zieltjes

Rondom allerzielen en allerheiligen geef ik een speciaal ritueel voor mannen en vrouwen die één of meer kindje(s) hebben verloren door abortus, miskraam of vroeggeboorte.
Ook wanneer je/jullie na vruchtbaarheidsbehandelingen je ongeboren of niet gekomen kindje(s) een plaats wil geven, ben je van harte welkom. Lees meer ...

verwerken miskraam abortus

 

Ceremonies begeleid door Anka Maranka kenmerken zich door het respect voor de heilige ruimte en door de ongedwongen, liefdevolle en open sfeer.

Neem gerust contact met me op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.
marieke@ankamaranka.nl 06-41222540