sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, heling, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Contact

Gegevens
Anka Maranka - Universeel Sjamanisme
Praktijk in Galder (nabij Breda)
06-41222540
marieke@ankamaranka.nl
www.ankamaranka.nl

* Telefoon en email zijn enkel voor aanmeldingen en/of om praktische vragen te stellen over wokshops, trainingen en cursussen.
* Er worden geen telefonische- en email consulten gedaan.
* Telefonisch bereikbaar op ma-di-wo ochtend

Kamer van Koophandel 57519196
Bank: Triodos 781370906
t.a.v. M. Schouten te Galder
IBAN: NL12 TRIO 0781 3709 06
BIC: TRIONL2U

sjamanisme brabant


Aanmelden voor een activiteit
Stuur een mail naar marieke@ankamaranka.nl en vermeld daarin de datum en om welke activiteit het gaat. Je ontvangt een bevestiging met evt. aanvullende praktische gegevens, er is dan een plaats voor je gereserveerd.


Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak voor een individuele sessie of met een eigen groep, kun je eene mail sturen naar marieke@ankamaranka.nl of telefonisch contact met me opnemen op nummer 06-41222540.


Vragen
Enkel voor praktische vragen over trancereizen, sjamanistische healingen, weekenden en cursussen kun je telefonisch contact met me opnemen of een email sturen.
Er worden geen telefonische- en email consulten gedaan. Daarvoor kun je een afspaak met me maken voor een individuele sessie. 06-41222540 marieke@ankamaranka.nl


Nieuwsbrief
Wil je graag op de hoogte blijven van mijn activiteiten?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Neem gerust contact met me op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.
marieke@ankamaranka.nl 06-41222540