sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, heling, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Klankconcert

Een klankconcert is een prettige manier om spanningen los te laten, uit je hoofd te gaan en meer in contact met je gevoel te komen.
De klanken van o.a. trommels, didgeredoo, klankschalen, stem, gongs, ratels en belletjes nemen we je mee naar je innerlijke wereld.

Je lichaam en geest worden uitgenodigd voor een diepe ontspanning, genietend van de rust met je aandacht naar binnen gericht. De trillingen van de klanken resoneren met jouw energieveld waardoor blokkades kunnen worden ontdekt en opgelost.
Je kunt emoties loslaten, dromen beleven, pijnen kunnen worden verlicht of je kunt een waardevol inzicht krijgen.

helende klanken, klankconcert

Wat zijn de voordelen?

Een klankconcert ondergaan heeft een diepe helende en zuiverende werking. Het werkt transformerend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Een klankconcert onderga je liggend en duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop is er tijd om ervaringen te delen of om heerlijk in de stilte te blijven. Dit concert is helemaal afgestemd op het moment en de deelnemers waardoor het elke keer weer een nieuwe ervaring is.

Begeleiding Marcel Schut en Marieke Schouten
Data zaterdag 4 maart 2017
Tijd van 13.30 - 15.00 uur *VOL*
Kosten € 20,- p.p.
Meenemen eigen kussentje en dekentje
Plaats Woerden
Opgave marieke@ankamaranka.nl of 06-41222540