sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, heling, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Kruidenwandelingen

Ontdek de Magie van Moeder Natuur.
Genezers over de hele wereld kijken in Nederland hun ogen uit naar de diversiteit en veelvuldigheid aan geneeskrachtige planten die overal om ons heen groeien.
Je vindt ze in parken, tuinen, langs oevers en fietspaden, aan de kant van de snelweg, op bouwgrond, tussen de grijze stoeptegels en geasfalteerde wegen...overal laat moeder natuur haar onmeetbare (genees)kracht zien.

Tijdens een heerlijke wandeling deel ik mijn kennis over de geneeskrachtige werking van planten en bomen. We ruiken, proeven, zien, voelen, beleven en ervaren de kruiden. Er gaat een wereld voor je open wanneer je de kruiden in je eigen omgeving gaat herkennen, onderscheiden en waarderen...

kruidenwandeling, kruidengeneeskunde


Kruidenwandelingen in Breda langs het Markdal

Data

Wegens drukte zal de wandelingen in 2017 niet aangeboden kunnen worden.

Kosten € 13,-
Plaats

Verzamelen: bij de Duivelsbrug aan het Markpad (tomtom Duivelsbruglaan 55, Breda) We wandelen door het Markdal, een prachtig buiten gebied aan de rand van Breda, Brabant.
Opgave marieke@ankamaranka.nl


Kruidenwandelingen op locatie
Een kruidenwandeling kan in principe op iedere gewenste locatie worden gegeven. Van april tot en met oktober is de meeste geschikte tijd van het jaar. Een leuke en leerzame activiteit als aanvulling voor een dagprogramma, een feestje of uitje met familie, vrienden of collega's.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
marieke@ankamaranka.nl 06-41222540

ruidenwandeling ruidenwandeling kruidenwandeling, kruidengeneeskunde, kruidenworkshop, kruidencursus ruidenwandeling

Kruidenwandeling, vegetarische luxe lunch en drummeditatie
Samen nagenieten van de kruidenwandelingen daarna genieten van een uitgebreide vergetarische (enkele vis gerechtjes) picknick. De lunch is samengesteld en bereid door chefkok Marcel Schut. Zijn passie is gezond en lekker eten. Hij geeft kookworkshops, voeding- en kook advies bij mensen thuis.
Na de lunch is er een drummeditatie om lekker uit te buiken en wie wil mag mee doen met een eigen instrument. Zo eren we de schoonheid van moeder aarde en danken haar voor alles wat ze ons geeft.

Leuk voor een familiefeestje, personeelsdag, vrienden en vriendinnen dag of zomaar omdat het gewoon een heerlijke feestelijke dag is!

Kosten € 55,- p.p.
Plaats Op aanvraag op elke geschikte lokatie
Opgave marieke@ankamaranka.nl

kruidenwandeling, vegetarische lunch