sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, heling, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Sjamanen Cirkel

De sjamanen cirkel is voeding voor je Ziel. Om jezelf te voelen en te weten wat voor jou belangrijk is. Voor het herstellen en behouden van de balans, in jezelf, met je omgeving en de wereld. Binnen het sjamanisme wordt dit medicijn halen genoemd.

Deze avonden zijn een ontdekkingstocht waarin je op zoek gaat naar informatie en verheldering om je bewustzijn te verruimen en om je te ondersteunen in je transformatieproces.
Met thema's zoals innerlijke kracht, kwetsbaarheid, wijsheid, dankbaarheid, thuiskomen...

shaman circle, sjamanisme,
Lees meer over sjamanisme.

Vanuit de verbinding met het thema van de avond (afgestemd op de groep) en je persoonlijke proces maken we een sjamanistische trancereis. Een reis vanuit je hoofd, naar je hart, naar je buik, daar waar je ziel huist. Verder maken we gebruik van diverse vormen van meditatie en sjamanistische rituelen.

Dit is een open groep voor alle mannen en vrouwen die zich willen (blijven) voeden tijdens hun innerlijke- en spirituele zoektocht en willen groeien in bewustzijn.
Je kunt je per keer inschrijven en/of voor meerdere avonden.

De sjamanen cirkel wordt gegeven in mijn praktijk in Galder voor maximaal 5 mensen.
Je bent van harte welkom!

Data 2018

* Woensdag 28 februari
* Dinsdag 10 april
Tijd 20.00 - 22.00 uur
Kosten € 25,- p.p. per keer
Opgave marieke@ankamaranka.nl of 06-41222540