sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, heling, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Sjamanistische Trancereis

Laat je meenemen door de trilling van mijn trommel en de helende klanken van mijn stem voor een reis naar je binnenwereld.
Met een intentie reizen we beschermd en veilig naar nieuwe ervarings en bewustzijns gebieden.
Betekenisvolle beelden, helende energieën, prachtige inzichten, visioenen, fysieke heling en diepe ontspanning kunnen worden ervaren.

sjamanistische trancereis

Deze innerlijke reizen zijn helemaal afgestemd op de energie van het moment en van de aanwezigen. Mijn liederen komen uit mijn hart en mijn ziel en zijn voor het hart en de ziel. Ze zijn altijd weer anders, omdat het allemaal in het Nu is.
Via mijn liederen worden verhalen verteld door de energieën die zich aandienen, het is de taal van het licht. 
Magische sferen worden aangeroepen en poorten naar anderen werelden worden geopend. Je wordt uitgenodigd hiernaar toe te reizen.

Trancereizen hebben een diepe helende en zuiverende werking. Ze werken transformerend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Wat is een trancereis?
Een trancereis is een oeroude sjamanistische techniek om inzicht, genezing en kracht te krijgen door middel van contact met andere dimensies. Door het monotone geluid van mijn trommel, dat op een hartslag lijkt, kom je in een ontspanning. Je denken wordt als het ware uitgeschakeld en er ontstaat ruimte om anders te gaan ervaren. Je komt in een andere staat van bewustzijn.

Een trancereis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld; de droomtijd. Je reist zonder je te verplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld gidsen, engelen, krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen. Levenslessen worden aangereikt, vaak in symbolen. Je kunt vragen stellen waarop je op een verrassende manier antwoord krijgt. Sommige mensen voelen de behoefte mee te bewegen op de trillingen van de klanken.

Wil je ook een keer een trancereis maken?
Dat kan zowel individueel als in een groep. Ik geef groepsreizen bij mij thuis en in spirituele centra. Je kunt ook met een eigen groep komen of ik kom naar jou. Individueel kun je met jouw eigen specifieke thema komen. Zo kun je bijvoorbeeld een trancereis doen als je iets los wilt laten, toe bent aan groei en transformatie, jezelf wilt helen, inzicht in een bepaalde situatie wilt, aan het begin staat van een nieuwe fase van je leven en/of een blokkade of patroon wilt doorbreken. Levensvragen waarvan de antwoorden in jezelf liggen opgeslagen...

Een trancereis wordt ingeleid met een geleide meditatie om te ontspannen en een goede verbinding met de aarde te hebben. Na afloop is er de gelegenheid ervaringen te delen.
Een trancereis wordt liggend of zittend ondergaan.

trancereis, sjamanisme, sjamaan, krachtdier, helende sjamanistische reis, helende reis, innerlijke reis, klankreis, klankconcert, helende klanken, shaman voice, transformatie, healing

Ervaring van een deelnemer: reis naar de benedenwereld
Ik begon op mijn weide bij de beek waar ik in moeder aarde zakte. Aan het begin van de reis kwam de buizerd aanvliegen. Met hem ging ik de boom binnen. Afdalen in nauwe donkere gangen kwam ik in een gangenstelsel, steeds dieper. Eerst was het nauw daarna werden de paden breder, ook grote zalen, met en zonder pilaren. Het was overal leeg dat viel op. Ook heel uitgestrekt. De buizerd vloog rond, soms bij me, soms niet bij me.
Uiteindelijk kwam er ook een slang te voorschijn. Pas nadat we contact hadden gemaakt mocht ik op zijn rug meerijden. Bij een van de eerste afdalingen moest ik springen en zweefde ik naar beneden.
Ergens ben ik ook langs een stoel geweest. Voor mijn gevoel zat er iemand op maar ik heb geen beeld en geluid.
Ik merk dat ik één word met het gangenstelsel en ik voel me groeien en vertakken. Ik weet het niet meer precies maar het was een fase waarin mijn reis volledig synchroon liep met de muziek. De muziek trilde zo wie zo sterk door in mijn lichaam tijdens de reis. Dit was een heel bijzonder gevoel.
Uiteindelijk lost het netwerk weer op en beland ik op mijn knieën in een gang. De buizerd zit voor me en neemt me mee naar een poel met water. Ik moet er van drinken. Daarna gaan we verder. Het volgende moment zit de buizerd voor me, ruik ik het heilig hout en lost de buizerd in me op. Daarna vlieg ik het gangenstelsel uit, via de boom terug naar mijn weide. Daar ‘treed’ de buizerd weer uit me en vliegt weg, mij achterlatend onder de boom. Deze fase viel helemaal samen met de call van Marieke om weer terug te komen.
[Halverwege de reis word ik moe en ik slaap tegen de buizerd, met zijn vleugels om me heen]
[De slang heeft me ook bij ene put gebracht en vertelde dat ik daar vroeger in zat]
[Het gangenstelsel was oneindig groot]
Het was een zeer bijzondere reis waarvan ik de betekenis niet kan duiden. Het duurde ook heel lang voordat ik weer terug was. Hoewel ik heel ver weg was hoorde ik wel dingen om me heen. Kortom een bijzondere trancereis. Mijn intentie waarmee ik de reis begin: me de verbinding met de onderwereld te laten ervaren. Mijn boom die in de weide staat heeft geen zichtbare wortels.
Dank je wel voor een mooie middag en de begeleiding die je daarbij hebt gegeven.
Liefs Gerhard

Lees meer in het gastenboek

Praktisch

BREDA Sjamanistische Trancereis

Data 2019 in Breda

 

 

Donderdag 30 mei 2019 * Speciaal Hemelvaart -Ode aan de Doden- *VOL*
Zaterdag 21 september 2019 -met Walvis-
zaterdag 12 oktober *Volle Maan -met Wolf-
Zaterdag 23 november -met Beer-
Vrijdag 13 december -met Zwarte Panter-

Tijd 20:00 - 22:00 uur
Kosten € 30,-
Lokatie Copacabana, Overakkerstraat 190 te Breda, Brabant
Gratis parkeren en makkelijk te bereiken met OV
Opgave marieke@ankamaranka.nl


Trancereizen vinden plaats in groepsverband.
Individuele consulten worden geven in combinatie met een training of cursus van Anka Maranka.
Een healing duurt ongeveer tussen de 90 en 120 minuten.
De kosten zijn € 120,- per keer.

Losse individuele sessies worden niet (meer) gegeven. Wel in combinatie als een intake voor een traject.
Wil je graag kennis maken met Anka Maranka en haar werkwijze, dan ben je van harte welkom in een losse workshop of ceremonie zoals:
Sjamanistische Trancereis
Shamanic Breath Journey
Zweethut Ceremonie

Wil je meer weten of een afspraak maken, stuur me gerust een email marieke@ankamaranka.nl

Ik kijk er naar uit om een keer samen met jou te reizen.