sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, heling, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Vrouwenlijn Opschonen -Intensive-

For all my Beautifull Sisters.
Deze 2-daagse intensive staat in het teken van het opschonen van je vrouwenlijn.
In een gezonde en natuurlijke verbinding weet je je gedragen in de schoot van je voormoeders. Je voelt hun steun, liefde en bescherming.
Echter, de meeste vrouwen dragen (onbewust) een last van hun voormoeders met zich mee. Om hier vrij van te zijn is het belangrijk om helder te krijgen wat van jou is en wat je hebt overgenomen. En om dit in jouw systeem terug in balans te brengen. Dan kun je je eigen leven leven en dat doen waarvan jij gaat stralen.

shamanis journey, sjamanistische healing

In dit weekend zal ook de relatie met de moeder specifiek aan bod komen, zij is de eerste in de vrouwenlijn die achter je staat. De relatie met je moeder kleurt al je verdere relaties en is voor veel vrouwen complex.
Dochters dragen de pijn en angst van hun moeder, zetten zich in voor haar geluk en welzijn, zijn verstrikt geraakt met haar emoties en gevoelens. Dochters cijferen zichzelf weg en weten daardoor niet meer wie zij zelf zijn. Wanneer trauma's niet worden verwerkt of de plek krijgen daar waar ze thuis horen in de vrouwenlijn, geven dochters deze patronen op hun beurt weer door aan hun dochters. Dit gebeurt vaak van generatie op generatie.

Dit helende weekend geeft je de kans om jouw eigenheid terug toe te eigenen. De balans tussen dragen en gedragen worden terug te brengen in je innerlijke systeem, jouw vrouwenlijn en in het collectieve vrouwenbewustzijn.


Wat gaan we doen?
In deze dagen zullen we elkaar bekrachtigen en ondersteunen in ons vrouw-zijn. Om samen te groeien zodat je weer dichter bij je essentie komt. De groepsverbinding zorgt voor een veilige bedding om te delen en jezelf vrij te maken van pijn, diepgewortelde overtuigingen en angsten in jouw systeem.

Wat kan er aan bod komen:
* systemische rituelen: vrouwenlijn opschonen, moeder-dochter relatie verhelderen
* verbonden ademhaling
* sjamanistische trancereis
* helende sjamanistische rituelen
* bewustzijns- en spiegeloefeningen
* delen bij kampvuur
* meditatie's en dans
* natuur, rust en ontspanning

Deze dagen hebben een duidelijk kader waarin ieder zich kan laten zien, haar eigen energie inbrengt en zich kan spiegelen aan elkaar en aan de groepsenergie. Er is ruimte om in te gaan op wat de groepsdynamiek vraagt en aan te reiken wat in het moment nodig is en om aandacht vraagt.

vrouwencirkel


Voor wie?

* Voor vrouwen tussen de 18 en 80 jaar die zichzelf geroepen voelen de vrouwenlijn op te schonen en de verbinding met hun voormoeders weer toe te laten.

* Vrouwen die toe zijn zichzelf en wat er in hen leeft beter te leren kennen.

* Zoekende zijn naar heling, verdieping, zelfliefde.

* Deze tweedaagse is ook heilzaam wanneer je kwakkelt met je gezondheid zoals chronische klachten, vermoeidheid, onverklaarbare pijnen en klachten, problemen rondom vrouwelijke organen.

* Vrouwen die een moeizame/ongezonde band hebben met hun moeder.

* Vrouwen die zelf kind(eren) hebben en merken dat bagage uit de familie jullie band in de weg staat of ongezond/overgenomen gedrag bij je kind herkent.

* Wanneer je tegen steeds terug kerende thema's aan loopt, je leven niet op orde krijgt, moeite met relaties hebt, je weg niet kunnen vinden, emotionele klachten die je niet kan plaatsen, je overbelast voelt, je het zwarte schaap in de familie bent.

* En voor alle vrouwen die zich geroepen voelen zich met dit veld te verbinden en mee (bij) te dragen in de genezing van de vrouw en het vrouwelijke energieveld.

Dit weekend biedt je de gelegenheid op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau ruimte te maken voor dat wat aandacht vraagt en de verbinding met jezelf te herstellen.


Begeleiding
Marieke Schouten ~Anka Maranka~ organiseert deze dagen en begeleidt alle lessen en rituelen.
Er is een assistent aanwezig in de ondersteuing.

jaaropleiding sjamanisme opleiding sjamanisme  

  jaaropleiding sjamanisme retraite, herfstretraite
Charlotte Elisabeth Hoeve

Lokatie

We verblijven op het schitterende landgoed Bleijendijk in Vught waar we de beschikking hebben over de hele Charlotte Elisabeth Hoeve. In deze knusse verbouwde hoeve eten en overnachten we.
Aan de hoeve is er een fijne zaal waar de workshops plaats vinden. We maken gebruik van de prachtige omgeving rondom de hoeve en op het Landgoed.

Het maximaal aantal deelneemsters is 12 personen, plus twee vrouwen begeleiding (Marieke -Anka Maranka- en assistent).
De accomodatie is op basis van een nette tweepersoonskamer.


Voeding

Maaltijden zijn dit weekend vegetarisch.
Het zijn pure overheerlijke maaltijden met veel groenten, verwarmende soepen en vers brood (evt glutenvij).
Wij koken ook voor mensen met allergieën en dieetwensen om gezondheidsredenen.

spirituele vakantieweek teraite, oud en nieuw retraite

Vervoer
Je kunt met eigen vervoer naar de lokatie komen. Wij brengen de deelnemers met elkaar in contact zodat je kunt carpoolen en evt. de kosten kunt delen. Je kunt ook met de trein komen naar station Vught.
Meer reisinformatie sturen wij je toe bij aanmelding.


Data

Zaterdag 6 juli 2019 10.00 uur t/m zondag 7 juli 2019 17.00 uur.


Aanmelding, kosten en betaling

De prijs voor deze volledig verzorgde tweedaagse intensive is € 288,-* all-in.
Dit is inclusief verblijf op een nette twee persoonskamer, alle lessen, alle met liefde bereide vegetarische maaltijden, alle fruit, koffie, thee en versnaperingen tussendoor.

*Op verzoek kun je een factuur of nota ontvangen.
Voor bedrijven, zelfstandigen en ZZP'ers is de genoemde prijs exclusief 21% btw.

Inschrijven doe je via e-mail of telefonisch.
Deze wordt definitief door een aanbetaling van € 88,- over te maken (restitutie van dit bedrag is niet mogelijk).
Gegevens hierover ontvang je bij aanmelding.

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie.

Belangrijk!
Omdat er altijd onverwachte dingen kunnen gebeuren raden wij je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Lees de algemene voorwaarden.

Ik kijk er naar uit samen met jou en andere Zusters ons te verbinden met elkaar en onze voormoeders.
Zachte groet,
Marieke