n

Mannenlijn Opschonen

 

Binnenkort meer informatie
 


Praktisch

Data 2023
Najaar 2023

Aanmelding, kosten en betaling
Bij aanmelding ontvang je een inschrijfformulier, deze stuur je ingevuld terug en je maakt de betaling over. Je plaats is dan gereserveerd. Mocht het nodig zijn dan maken we nog een afspraak voor een telefonisch intake- / kennismakingsgesprek.

De prijs voor deze volledig verzorgde driedaagse is € 488,- all-in.
Dit is op basis van volledige verzorging: verblijf en 2 overnachtingen in een 2-persoons kamer incl. lakenpakket en opgemaakte bedden, alle lessen, alle met liefde bereide vegetarische maaltijden, alle fruit, koffie, thee en tussendoortjes.

Inschrijven doe je via e-mail of telefonisch.
Deze wordt definitief door het inschrijfformulier in te vullen en de betaling over te maken. Gegevens hierover ontvang je bij aanmelding.

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie.
Dat kan via marieke@ankamaranka.nl

Belangrijk!
Omdat er altijd onverwachte dingen kunnen gebeuren raden wij je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Lees de algemene voorwaarden.

 

Locatie
Deze dagen vinden plaats op een schitterend landgoed in Vught (nabij Den Bosch).
Landgoed Bleijendijk is een historisch, particulier natuur- en stiltegebied van circa 120 hectare met bos, lanen, waterpartijen en houtwallen, dat op holistische wijze wordt ontwikkeld.

We hebben daar de beschikking over het Jagershuis. Een bijzonder mooi gebouw in antroposofische stijl met een rustige zaal met uitzicht over de landelijke open omgeving.
Eten en slapen doen we op het landgoed in de Charlotte Elisabeth Hoeve, een knusse verbouwde hoeve. De accommodatie is op basis van een tweepersoonskamer, er zijn geen eenpersoonskamers.
De natuur en de tuinen op het landgoed zijn heerlijk om ruimte voor jezelf te nemen, te wandelen, een boek te lezen of voor je eigen practice.

Er is plaats voor maximaal deelnemers (m+v), plus twee in de begeleiding (Marieke -Anka Maranka- en assistent)

Vervoer
Je kunt met eigen vervoer naar de locatie komen of met het OV.
Wij brengen de deelnemers met elkaar in contact zodat je kunt carpoolen en evt. de kosten kunt delen.

Voeding
Wij serveren pure overheerlijke vegetarische maaltijden (daar waar mogelijk biologisch) met veel groenten, verwarmende soepen en vers brood (eventueel glutenvrij).
Wij koken ook voor mensen met allergieën en dieetwensen om gezondheidsredenen.